Късно снощи се разбра притеснителната новина, че певицата Емилия е тежко

...
Късно снощи се разбра притеснителната новина, че певицата Емилия е тежко
Коментари Харесай

Нови подробности за зверската катастрофа на Емилия и Башур: Най-тежко е пострадал синът на Жорж…

Късно нощес се разбра притеснителната вест, че певицата Емилия е тежко аварирала. При случая дружно с нея е пътувал годеника й Жорж Башур. Автомобилът е карал млад мъж, чието положение е най-тежко.

Междувременно се разбра, че тежкият случай е станал на 37-мия километър на автомагистрала „ Тракия “. Катастрофата се е разиграла в платното, което води към Пловдив.

Шофьорът на колата е бил 19-годишен юноша. Той е карал с извънредно висока скорост на мокра настилка. Получил се е така нареченият „ аквапланинг “.

По непотвърдена информация водачът е наследник на годеника на певицата, съобщи Нова тв.

Аквапланинг  е възникването на хидродинамичен чеп в основата на контакта на гумата на автомобила. Това значи изцяло или отчасти да се загуби сцеплението, провокирано от съществуването на воден пласт, отделящ гумата на автомобила от пътната повърхнина. При това транспортното средство става неуправляемо. Това става когато колелото не съумява да в профил водата от мястото на контакта с пътната настилка. Колкото по-голям е водния пласт и по-малка дълбочината на протектора на гумата, толкоз по-голяма е заплахата от аквапланинг.

Очаквайте детайлности!

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР